PROCHEMKO

PROCHEMKO, onderdeel van Chemtec Chemicals, produceert in een hypermoderne fabriek in Den Bosch zeer professionele reinigingsproducten 

voor de reiniging, conservering en onderhoud van gebouwen, voertuigen en industriele installaties. Prochemko biedt standaardoplossingen en specialistisch maatwerk voor de meest uiteenlopende reinigings- en onderhoudsvraagstukken in de woning- en utiliteitsbouw, de industriële sector en de weg- en waterbouw. 


Prochemko is marktleider op het gebied van de productie, advisering en verkoop van professionele reinigingsproducten.    


Veel aandacht gaat uit naar continue innovatie en productontwikkeling, waarbij duurzaamheid, milieu, veiligheid en toepassingsgebied de belangrijkste uitgangspunten zijn.


Alle producten van Prochemko staan onder strenge controle van zowel haar eigen laboratorium en research-afdeling maar de producten worden ook continue gecontroleert en bewaakt door ARBO diensten en overheden. 


Met de merken Universol® Chemtec®, Prochemko® en NanoSign®

zijn we toonaangevend op het gebied van de productie, advisering en verkoop van:


- Algemene reinigings- en onderhoudsproducten

- Aluminium- en kunststofreinigers

- Gevelreinigingsproducten

- Hydrofobeermiddelen

- Graffitiverwijderaars

- Anti-graffiti coatingsystemen


Prochemko houdt regelmatig trainingen en opleidingen in 1 van haar eigen Prochemko Service Centers en adviseert, assisteert en controleert op werklocaties door het hele land. 


U vindt de PROCHEMKO producten bij vrijwel iedere verfgrossier, schilderspeciaalzaak, technische groothandel of bouwwinkel in Nederland en Belgie.  


Opdrachtgevers van het gebruik van Prochemko producten zijn niet alleen woningbouwcoöperaties, aannemers en schildersbedrijven. Maar ook de Rijksgebouwendienst, Nederlandse Spoorwegen, Rijkswaterstaat, Connexion, Ministeries, vastgoedondernemingen, Gemeenten en Provincies behoren tot de grotere groep van Prochemko gebruikers. 


Bij de productie van alle Prochemko producten begint de kwaliteitsbewaking bij de leveranciers van de grondstoffen.

Bij Prochemko wordt uitsluitend met een kleine groep gerenommeerde toeleveranciers gewerkt. Van hun produkten heeft zij de zekerheid, dat deze voldoen aan haar specificities maar ook stelt Prochemko zeer hoge eisen aan de naleving van milieu-eisen van haar toeleveranciers. De productie en het eindproduct voldoet daarom altijd aan de hoogste eisen en gestelde normen.


Veel aandacht gaat uit naar continue innovatie en productontwikkeling, waarbij duurzaamheid, milieu, veiligheid, toepassingsgebied en ondergrondtype de belangrijkste uitgangspunten zijn.